Marci

 • Adidas

  Adidas

  Adidas este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din lume.

 • Asics

  Asics

  Numele ASICS este acronimul unei ziceri latinesti :" Anima Sana In Corpore Sano" - suflet sanatos in trup sanatos - derivata din celebrul aforism al lui Juvenal: "mens sana in corpore sano".

 • Converse

  Converse

  La vârsta de 30 de ani Marquis Mills Converse, ce era până atunci un respectat manager al unei fabrici de încălțăminte, a înființat Converse Rubber Shoe Company, în localitatea Malden, Massachusetts în februarie 1908. Astfel compania a început să producă încălțăminte pentru barbați, femei și copii. În 1910 se produceau 4000 de perechi pe zi, iar în 1915 au început să producă pantofi sport speciali pentru tenis.

  Fiind în deplină dezvoltare, Converse a introdus în anul 1917 modelul All Star, creat special pentru jucătorii de baschet. În 1921 jucătorul de baschet "Chuck" Taylor a început să promoveze Converse și să lucreze pentru această companie.

 • Crocs

  Crocs

  Povestea acestui fel de incaltaminte a inceput aproape perfect, la Quebec, initiata de Andrew Reddyhoff si Marie-Claude de Billy. Cofondatorii Creations Foam - la origine, in 1999, a fost procedeul care a permis fabricarea sandalelor din plastic turnat antibacterian - au avut intentia sa lanseze incaltamintea revolutionara.

 • Helly Hansen

  Helly Hansen

  Produsele Helly Hansen sunt create pentru a oferi un confort maxim si protectie impotriva patrunderii apei, vantului, frigului si umiditatii, folosind materiale si tehnologii de inalta calitate. Sunt potrivite pentru iarna si pentru sporturi extreme, petrecerea timpului in aer liber cat si pentru agreement.  Echipamentele Helly Hansen au fost folosite in filmarile filmelor "The perfect storm" si ''Touching the void''.

 • Jordan

  Jordan

  Jordan este un brand premium de incaltaminte, imbracaminte si accesorii inspirat din viata, viziunea si implicarea directa a lui Michael Jordan.Debutul ca brand l-a facut in 1997 (Linia de adidasi Air Jordan exista din 1984) si a crescut intr-o colectie completa de produse de performanta si lifestyle.

 • Le Coq Sportif

  Le Coq Sportif

  Le Coq Sportif este unul din cele mai vechi branduri sportive, luand fiinta inca din secolul XIX. Toate produsele prezinta o linie clasica, fiind destinate persoanelor ce vor sa fie elegante si in acelasi timp sa pastreze un aer sportiv. Vrei sa fiti vazut ca o persoana eleganta, cu bun gust si in ton cu moda? Vrei sa surprinzi priviri admirative la adresa ta? Le Coq Sportif este alegerea perfecta.

 • New Balance

  New Balance

  Povestea New Balance începe în anul 1906 când un tânăr imigrant engelez își deschide în SUA o mică firmă, numită “Balance Arch Support Company”. Gândită inițial ca să producă accesorii pentru a face încălțămitea altor companii mult mai confortabilă, aceasta găsește imediat o nouă nișă: persoanele cu locuri de muncă ce îi obligă să stea mult timp în picioare, cum ar fi polițiștii, asistentele sau poștașii. Așa că și-a reorientat activitatea și a început să producă unele dintre cele mai confortabile modele de încălțăminte ale vremii.

 • Nike

  Nike

  Nike opereaza pe nu mai putin de sase continente. Furnizorii, exportatorii si negustorii lor totalizeaza aproape un milion de oameni. Mesajul pe care ei vor sa-l transmita suna astfel: "Daca ai corp, esti un atlet. Si atat timp cat vor fi atleti, va fi si Nike".

 • Puma

  Puma

  Puma este o companie multinationala germana care produce si proiecteaza incaltaminte sport si casual, articole de imbracaminte si accesorii, cotata a treia in topul producatorilor de articole sportive.

 • Reebok

  Reebok

  Reebok a devenit o subsidiara a Adidas dupa achizitia in valoare de aproape 4 miliarde de dolari din 2005. Este o companie multinationala de imbracaminte si incaltaminte focusata pe dezvoltarea de produse legate de fitness si alergare.

 • Vans