POLITICA DE RETUR UPSPORTS

      Poti returna incaltamintea, indiferent de motiv in termen de maxim 14 de zile calendaristice, cu conditia ca incaltamintea sa fie in stare buna, nepurtata, in ambalajul original si ambalat corespunzator pentru a nu se deteriora la transport, insotita de factura aferenta, iar noi iti vom returna suma integrala pe care ai platit-o pentru produs, in termen de 14 de zile calendaristice de la inapoierea ei.

Iata cei 3 pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi:

1.Ambalezi cutia pantofilor/ imbracamintea/accesoriul achizitionat de la Upsports intr-un ambalaj suplimentar.

2. Chemi firma de curierat (orice firma de curierat) sa iti ridice produsul. Pe colet, treci urmatoarea adresa: Galeria Auchan, Soseaua Sibiului , nr.5 , Sibiu , cod postal  557260 .

3.Dupa ce trimiti coletul, returul trebuie anuntat pe email office@upsports.ro cu urmatoarele date ale dvs: NUMELE SI PRENUMELE complet, CONTUL BANCAR SI BANCA, sau alta metoda prin care doresti sa iti facem plata.

Din momentul in care primim coletul, va vom returna contravaloarea produsului (fara taxele de transport) in termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar.

In cazul in care se doreste returnarea contravalorii produsului prin alta metoda diferita de transferul bancar, plata se va face in 14 zile calendaristice.

Produsele trebuie returnate in conditia in care au fost primite, nepurtate.

Costul transportului de RETUR este suportat de client.
Pentru orice nelamurire, te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul de telefon : 0751 782 324 sau 0757 983 588.

 

Schimb garantat in 14 de zile

In cazul in care doresti schimb de marime sau produs (cu conditia ca incaltamintea sa fie in stare buna, nepurtata) trebuie sa urmezi cei 2 pasi simpli:

Ne scrii un email pe adresa office@upsports.ro in care precizezi:  codul si marimea produsului pe care il returnezi si codul si marimea produsului pe care il doresti la schimb;

Pastrezi incaltamintea la tine iar cand ajunge curierul trimis de catre noi o vei da la schimb pe noua pereche dorita de tine;

Incaltamintea returnata trebuie sa fie intr-un ambalaj suplimentar de protectie, pentru a nu se deteriora la transport.

GARANTAM SCHIMBAREA PRODUSULUI IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Plata transportului oricarui schimb de produse va fi suportata de client. Schimbul de produse nu se cumuleaza cu promotiile active.

Ideea pe care mergem noi este ca magazinul online upsport.ro sa ofere aceleasi facilitati ca si un magazin clasic. Pentru a realiza acest lucru este foarte important ca toti clientii sa poata schimba incaltamintea daca ceva nu le convine exact ca la un magazin clasic, chiar daca pentru noi acest lucru inseamna un efort suplimentar.
Iti multumim!

Pasteaza talonul de garantie si factura pentru eventuale reclamatii de calitate, care pot fi adresate magazinului. Garantia comerciala este de 30 de zile. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului urmatoarele:

Repararea incaltamintei;

Inlocuirea produsului - daca repararea nu este posibila;

Returnarea banilor - daca repararea nu este posibila, iar inlocuirea este imposibila sau disproportionata.

Daca nu esti de acord cu conditiile din talonul de garantie poti returna produsul in maxim 14 de zile de la achizitionare cu conditia ca acesta sa nu fie purtat.                                                                       
Incaltamintea trebuie purtata adecvat conditiilor meteo si materialelor din care este confectionata.
In cazul deteriorarii intentionate a produsului nu vei beneficiaza de garantie. In acest caz, produsele se vor trimite catre un centru independent de expertiza si daca se dovedeste culpa cumparatorului – acesta va suporta contravaloarea expertizei.

Stabilirea neconformitatii articolului si a gradului de gravitate a acesteia se face conform prevederilor  SR ISO 3951/1998 si ale altor acte normative referitoare la neconformitati.

Reclamatiile se solutioneaza in termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea acestora.

RECOMANDARI GENERALE PRIVIND INGRIJIREA INCALTAMINTEI

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri;

Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte pe sezon;

Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat.

Upsports nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei datorat marimii necorespunzatoare.

Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folosi uscarea la ventilator, calorifer, sau alte surse de caldura. Fetele si talpa pantofilor trebuie ferite de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive.

Deoarece captuseala produsului nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul transferului culorii pe ciorap. Se recomanda folosirea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa. Acesta nu reprezinta un defect de fabricatie si de aceea nu constituie motiv de reclamatie.

Incaltamintea cu fete din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijeste prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi sau perie, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele persistente se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent. Protejeaza pielea impotriva umiditatii aplicand un spray pentru impermeabilitate.

Incaltamintea cu fete din piele naturala - antilopa, piele intoarsa sau nabuc- se curata cu ajutorul unei carpe moi, uscate, al unui burete sau al unei perii cu peri moi. Nu folosi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata.

Articolele din inlocuitor sau material textil se vor curata cu ajutorul unei carpe moi . Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete din texil se recomanda a fi purtate pe timp uscat.

Nu folosi solutii de curatare sau substante de intretinere deoarece exista riscul deteriorarii fetelor din piele.

ATENTIONARI!
A se evita contactul cu uleiuri, vaseline, vopsele.