Dacă ești un adept al sportului și performanța este țelul tău, atunci, cu siguranță, știi că încălțămintea sport corespunzătoare este un element esențial pentru o practicare sănătoasă a sportului.

Din iubire pentru sport și din dorința de a da posibilitate sibienilor să poarte modele noi ale brand-urilor mari de profil, in 2007 a luat naștere un magazin ''Top Sport''.

Timp de 2 ani magazinul nostru a fost deschis în Orașul Vechi din Sibiu pe o stradă cu istorie : str. Turnului, nr.24 . A fost un magazin micuț dar plin cu produse de calitate și brand-uri mari, cunoscute și dorite de sibieni.

Ambițioși din fire, în 2015, pe B-dul Mihai Viteazu nr 15 din Sibiu  am redeschis un alt magazin sub o altă denumire ''UpSports''.

După 2 ani de activitate, din dorința de a ne mări gama de produse, în  2017  ne-am mutat, într-o locație  mult mai aglomerată a Sibiului, în mall-ul orașului, mai exact în Galeria Auchan, pe Șos.Sibiului nr 5.

Aici puteți găsi o ofertă variată de pantofi sport, care sprijină și facilitează activitățile sportive și o gamă largă pentru timp liber.

La UPSPORTS găsești cele mai noi modele.